FC Groningen verliest in Marseille

FC Groningen heeft donderdagavond ook in het vijfde pouleduel van de Europa League geen zege kunnen pakken. De Groningers verloren het uitduel met 2-1 van Olympique Marseille in een akelig leeg stadion: er waren slechts 9.000 toeschouwers.

N’Koudou zorgde in de 28e minuut voor 1-0 voor de Fransen, na een fout van doelman Padt. Marseille kreeg veel kansen op een grotere voorsprong, maar verzuimde te scoren. In de 50e minuut zorgde Hedwiges Maduro uit een corner voor de gelijkmaker. Drie minuten voor tijd scoorde Batshuay de winnende treffer voor de Fransen. Die zege was volkomen terecht.

FC Groningen blijft op de vierde en laatste plaats in de poule, met 1 punt uit 5 duels. Over twee weken volgt de laatste wedstrijd: in de Euroborg tegen Sporting Braga.