Drietal berooft 12-jarige van fiets

112
foto: Sammie Lobo / 112groningen.nl

Een 12-jarige jongen uit Ten Boer is woensdag rond 15.00 uur door drie andere jongens van zijn fiets beroofd.

Het slachtoffer reed samen met twee vrienden op de Rijksweg, ter hoogte van de Steiger en de Dukdalf. Drie fietsende knapen sloten hem in en eisten onder bedreiging zijn mobiele telefoon en zijn fiets op. Een van de drie ging er vandoor met zijn donkerblauwe Sparta, type Senze.

Het drietal heeft een blanke huidskleur en is tussen de 13 en 15 jaar oud. Eentje heeft een pokdalig gezicht, de tweede heeft bruin haar en de derde heeft blond haar in een hanenkam. Ze zijn tussen de 1.60 en 1.70 groot.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *