Drie gewonden bij ongeval Siersteenlaan

112
ongeval

Een oudere vrouw heeft woensdagavond een ernstig verkeersongeval op de Siersteenlaan veroorzaakt. Daarbij raakten drie mensen gewond.

De vrouw reed met haar wagen in de richting van de Diamantlaan toen zij bij de rotonde op de Siersteenlaan een auto met daarin een gezin van achteren ramde. Die auto draaide hierdoor een aantal keren om zijn as heen en kwam midden op de rotonde tot stilstand.

Een vader, moeder en zoon moesten door de brandweer uit hun voertuig worden geknipt. Zij werden hierna door de ambulancedienst geplankt en naar het ziekenhuis gebracht. De zoon, die achterin zat, was er het ergste aan toe.

Wonder boven wonder raakte de bestuurster van de andere wagen niet gewond. Beide auto’s zijn total loss. De politie heeft onderzoek gedaan naar het ongeval.