Acteurs van Theaterfestival Uut de Hoogte bekend

nieuws

De acteurs van het zesdelige theaterfeuilleton Uut de Hoogte zijn bekend. Ze komen uit Stad en provincie.

Uut de Hoogte gaat over de familie Lutje, die in de Hoogte woont en over het gezin van zoon Egbert Lutje, dat naar Haren is verhuisd. Het publiek volgt in zes afleveringen het wel en wee van beide gezinnen. Het theaterstuk is geschreven door Jan Veldman en Frank den Hollander en de regie is in handen van Jack Nieborg. Vanaf oktober worden de zes toneelstukken in het der Aa theater vertoond.

Op de foto staan op de bovenste rij vlnr: Sarah Lukken (Aurora Lutje), Johan Patje (Buurman Bolhuis), Beppie Gerrits (Judith-Esmée), Stef Agsteribbe (Egbert Lutje), Piet van Gogh (Fokko), Sarah Schierbeek (Juanita Lutje)
Rij onder, vlnr: Bas van der Heide (Storm Lutje), Ezra Bouman (Norma Lutje), Janneke Geertsema (Jannie Lutje)