Zenuwen voor groot concert op CSG Wessel Gansfort

Singer-songwriters, danseressen en bandjes. Het aanbod donderdagavond op het Voorjaarsconcert van het CSG Wessel Gansfort is erg gevarieerd. “Ik ben ontzettend trots op de leerlingen dat ze hier zoveel tijd in hebben gestoken.”

Het concert is een terugkerend jaarlijks evenement. “Wij zijn een cultuurprofielschool waar ontzettend veel talent rondloopt”, zegt cultuurcoördinator Titia Oosterloo. “Om dat talent een podium te bieden, organiseren we vanavond voor de 37ste keer in ons bestaan dit concert.”

Eén van de acts die op het podium staat is de band van Larissa Doesburg. “Ik vind het echt ontzettend leuk dat school dit organiseert. Dat we aan zo’n grote groep mensen mogen laten zien wat we kunnen. Maar ik moet eerlijk bekennen dat ik wel een beetje zenuwachtig ben. Het is tenslotte één van de eerste optredens met mijn band in deze samenstelling.”

Het Voorjaarsconcert zal donderdagavond zo’n driehonderd bezoekers tellen. “Daarmee zijn we volledig uitverkocht. Alle stoelen zijn bezet, en dat is toch ook iets om trots op te zijn.”