Slapend stel in zinkende boot

112

Twee oudere mensen hebben in de nacht van dinsdag op woensdag hun boot moeten verlaten doordat deze bij de Abrug water maakte. Het plezierjacht zonk in rap tempo en het stel dat aan boord lag te slapen moest de boot halsoverkop verlaten.

De brandweer kwam ter plaatse en heeft het plezierjacht met behulp van meerdere pompen kunnen leegpompen. De oorzaak van het zinken bleek een lekkage bij de motor. De brandweer heeft het lek kunnen dichten. De opvarenden zijn door ambulancepersoneel nagekeken maar bleken in orde te zijn. Zij kregen van het ambulancepersoneel een lift naar huis.

Een politieagent liep tijdens het leegpompen van de boot een nat pak op toen een slang waar water uit stroomde wild in het rond spoot. Dit tot groot vermaak van zijn collega’s.

Deel dit artikel: