KEI-week richt zich meer op studie en carrière

Nog een kleine twee maanden te gaan en dan barst de jaarlijkse KEI-week weer los. Alleen zal de introductieweek voor studenten van de RuG en de Hanze er dit jaar wel wat anders uit gaan zien.

“Het blijft natuurlijk een ontzettend gezellige week”, zegt voorzitter Max Dannenburg van de organisatie. “Maar we zien ook dat de regels vanuit Den Haag strenger worden. Studenten komen in Groningen om te studeren en daar gaan we in de KEI-week meer aandacht aan besteden door middel van speciale markten en workshops.”

Een tweede verandering is de toename van het aantal internationale studenten. “Steeds meer international students weten onze stad en de KEI-week te vinden. Dat betekent bijvoorbeeld dat we dit jaar speciale mensen inzetten die hen begeleiden en de weg wijzen.”

Deel dit artikel: