Eelde krijgt lijnvlucht naar Londen

nieuws
foto: www.facebook.com/Flybe

Groningen Airport Eelde krijgt een lijnvlucht naar het vliegveld Southend bij Londen. Vanaf 5 juni zal luchtvaartmaatschappij Flybe zes keer per week tussen beide plaatsen vliegen.

Vanaf Southend is het nog ruim vijftig minuten met de trein naar het centrum van Londen. De vliegtuigen die de lijndienst onderhouden kunnen zo’n zeventig passagiers vervoeren.

Prijsvechter Flybe is de grootste onafhankelijke regionale luchtvaartmaatschappij in Europa. Flybe verwacht in het eerste jaar 20.000 passagiers op de vlucht. Een jaar later moet dat groeien tot 30.000.

Deel dit artikel:

  1. Goed nieuws voor Eelde. Weliswaar moet je nog een eind met de trein, maar twee uur is niet slecht. Met alleen handbagage en een snelle incheckprocedure is het een mooi snelle verbinding.

  2. Marc jammer dat je het forum er bij haalt.ben het voor de rest met je eens. Zou alleen wel willen weten wat de werkelijke kosten zijn.Niet negatief bedoeld. Maar je leest zo vaak dat de extra kosten niet vermeld worden. Ik zal er zeker gebruik van maken. Londen is een geweldige stad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *