Ballonnen bij opening Haydnschool in de bomen

Het nieuwe gebouw van basisschool Joseph Haydn aan de Helperbrink werd woensdagochtend feestelijk in gebruik genomen. De ballonnen die door de kinderen vrijgelaten werden, belandden allemaal in de boom.

De school betrekt het nieuwe gebouw samen met kinderopvang SKSG Symfonie. Zo’n 200 leerlingen van de bovenbouw krijgen er in zeven lokalen les. Ook is een volledig ingerichte technieklokaal met moderne digitale middelen en een schoolplein waar gevoetbald, gehockeyd en gebasketbald kan worden.

Om de opening luister bij te zetten kregen de kinderen allen een ballon met een naamkaartje. De ballon die het verst komt krijgt een prijsje. De meeste ballonnen maakten echter niet de reis waarop de kinderen hoopte, want ze bleven in de bomen hangen. Daardoor zijn ze de komende tijd in ieder geval stille getuigen van de feestelijke opening.