Stadspartij wil onderzoek kosten stoppen Forum

nieuws
foto: Sybren Mulder

De Stadspartij wil een onafhankelijk onderzoek naar de kosten van het stoppen met de bouw van het Forum.

“Verschillende wethouders hebben de afgelopen week geroepen dat stoppen met het Forum de stad 70 miljoen gaat kosten. Hoe komen ze aan dat bedrag? Ze berekenen subsidies, die vervallen bij stopzetten Forum, als schadepost! Dat bleek al in november 2012 toen het college antwoordde op de vraag van Stadspartij en Partij voor de Dieren naar de kosten van stopzetten Forum, Subsidies zullen moeten worden terugbetaald.” Aldus Amrut Sijbolts. Hij wil na de verkiezingen een onafhankelijk onderzoek zodat de partijen een reële afweging kunnen maken.

Sijbolts wil, nadat de bouw van de parkeergarage is voltooid, niet verdergaan met de bouw van het Forum. “Laten we er maar eerst een plein van maken, komt tijd komt raad.” volgens de lijsttrekker van de stadspartij.

Deel dit artikel: