Dames Lycurgus doen goede zaken

De dames van New Nexus Apps/Lycurgus hebben zondagmiddag goede zaken gedaan in de degradatiegroep. De Groninger volleybalsters moesten de maximale 3 wedstrijdpunten pakken tegen Springendal Set-Up ’65 uit Ootmarsum, en dat deden ze ook: 3-1.

De eerste set ging nog verloren met 23-25, maar Lycurgus toonde veerkracht en pakte in de tweede set het vierde setpunt: 27-25. In de derde set stond de thuisploeg lange tijd achter, maar na 7-15 bogen de dames de achterstand om in een 19-18 voorsprong. De set werd vervolgens gewonnen met 25-21. De vierde set werd eenvoudig gewonnen met 25-16.

Lycurgus blijft onderaan staan in de degradatiegroep, en heeft 4 punten uit 3 wedstrijden. Komende zaterdag spelen de dames een allesbeslissende wedstrijd tegen SV Dynamo uit Apeldoorn.