Nog geen hoger beroep door fusieplannen Gronitas

sport
Huidig hoofdveld van Gronitas, foto: Twitpic @Gronitas

Het bestuur van Gronitas heeft nog geen besluit genomen of de club in hoger beroep gaat tegen de uitspraak van de rechter van afgelopen week.

De rechter oordeelde dat Gronitas voor 1 maart het clubgebouw op sportpark Corpus den Hoorn moet verlaten en een vertrekpremie krijgt van 200 duizend euro. Gronitas vindt dat te weinig. Het clubgebouw moet verdwijnen voor een trainingsaccommodatie van FC Groningen.

Het uitstel van het hoger beroep houdt verband met de fusieplannen van Gronitas met De Vogels. Die fusie wordt deze week mogelijk al beklonken. De clubs willen het capaciteitsprobleem oplossen door een voetbalveld op de drafbaan tegenover De Vogels in gebruik te nemen.

Deel dit artikel:

  1. ik vind de amateurclubs als Gronitas onze steun verdienen. De PvdA- politiek denkt stemmen te krijgen door de FC in alles zijn zin te geven. Miljoenen salarissen van onze geld voor tweederangs voetballers aangemoedigd door supporterstuig. Gronitas zet door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *