Vuurwerkverkoop in volle gang

De verkoop van vuurwerk in Groningen draait naar behoren. Zoals ieder jaar word er weer voor een vermogen de lucht in geschoten maar ook veiligheidsbrillen gaan dit jaar veelvuldig over de toonbank.

Over de verkoop hebben de vuurwerkhandelaren niets te klagen. “Voor de jeugd zijn de grondbloemen en de knallers mateloos populair. Volwassenen kiezen meestal voor een pakket siervuurwerk,” aldus bedrijfsleider Eddie Niemeijer van de Hornbach.

Afsteken van het vuurwerk mag op Oudejaardag van 10.00 uur tot 2.00 uur ‘s nachts. 

Deel dit artikel:

  1. Beste redactie,

    Laat ik beginnen te zeggen dat ik met plezier de artikelen op Oogtv.nl lees. Het valt me echter op dat er geen dag voorbij gaat zonder er dt-fouten in jullie artikelen staan. Is het een idee daar voortaan beter op te letten?

    Joop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *