Huiskamer thuis- en daklozen in Paddepoel

De Groningse organisatie Campus Diep hield dinsdagmiddag in winkelcentrum Paddepoel een huiskameractie voor thuis- en dakloze jongeren. De middag werd georganiseerd omdat de begeleiding van jongeren in het Noorden tien jaar bestaat.

De thuis- en daklozen vertelden in een nagebouwde huiskamer aan voorbijgangers hun verhaal. Deze jongeren hebben om verschillende redenen geen eigen thuis. De actie werd gehouden om aandacht te vragen voor het congres ‘Buitengewoon Talent’ van aanstaande donderdag in Leeuwarden.

Op het congres, dat Campus Diep samen met collega-instelling Zien organiseert, vertellen de jongeren aan de aanwezigen wat het voor hen betekent om dak of thuisloos te zijn.

Deel dit artikel:

  1. In een zo goed geregeld land als Nederland hoef je niet dakloos te zijn. Meestal spelen er meerdere factoren waardoor mensen in de knel komen, maar dan nog zijn er mogelijkheden om dat te voorkomen. Als iemand er zelf voor kiest, en dat zijn er meer dan de meeste mensen weten zit ik er niet mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *