Demonstrerende studenten weggestuurd van Academieplein

Demonstrerende Letterenstudenten waren niet welkom op het Academieplein maandagmiddag. Ze wilden tijdens de opening van het Academisch jaar demonstreren tegen de bezuinigingen op het letterenonderwijs.

De demonstrerende studenten zijn boos omdat de Letterenfaculteit een aantal talen schrapt en anderen samenvoegt in een gezamenlijke opleiding. Volgens de studenten wordt de universiteit kleurloos door deze bezuinigingen. De demonstranten werden weggestuurd en daarom spraken zij op het Harmonieplein de studentenverenigingen toe.

De studenten deelden flyers uit en lazen een gedicht voor.

Deel dit artikel:

  1. ik vind dat de studenten groot gelijk hebben bezuinigen op onderwijs is nooit goed..de argumenten komen waar over en ze moeten doordemonstreren en de universiteit moet luisteren naar hun en ze steunen…de docenten hebben vroeger zelf ook geprotesteerd in hun studietijd of ze liegen erom….[met n vette joint erbij]geen hypocrisie dus van de R.U.G..ANDERS VERSLECHTERD DE VERSTANDHOUDING TUSSEN DE STUDENTEN EN T BESTUUR….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *