Postharmonie verwelkomt Vierdaagse wandelaars

nieuws

The King’s Squad, de Radetzky Mars en de Mars der Medici. Het zijn een aantal marsen die vrijdag wel eens gespeeld zouden kunnen worden door de Gruno’s Postharmonie als zij op de Via Gladiola de Vierdaagse wandelaars verwelkomen.

Daarmee houdt de Groningse harmonie een traditie in stand, want ook de afgelopen jaren waren ze op de laatste dag van de Vierdaagse in de Gelderse stad te horen om de wandelaars door de laatste kilometers te slepen. Ook dit jaar zal er weer gespeeld worden met de Nijmeegse Postharmonie. Samen vormen beide harmonieën het Nationaal Post NL Orkest.

Volgens een woordvoerder van de Gruno’s Postharmonie is één dag onderdeel uit maken van de gekte ieder jaar weer een geweldige belevenis. “Het is één van de meest relaxte optredens waar we ieder jaar weer naar uitkijken.”

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *