Vakbond CNV organiseert workshops

Vakbond CNV organiseerde donderdag workshops voor mensen die onlangs hun baan verloren zijn. Vaak zitten mensen die net werkloos zijn geraakt in een dipje waardoor ze niet meer vooruit komen om een nieuwe baan te vinden.

De vakbond probeert deze mensen weer een duwtje vooruit te geven met behulp van workshops. In deze workshops leren mensen bijvoorbeeld om te gaan met social media, en om een sollicitatiebrief goed te maken. Daarnaast leren ze ook hoe flexibel je moet zijn en dat je open moet staan voor andere banen.

CNV geeft de komende tijd nog meer workshops in de noordelijke regio’s. De workshops zijn eerst één jaar proef als het blijkt dat de workshops succes hebben dan gaat de vakbond het landelijk organiseren. Mensen die graag naar één van de workshops willen moeten lid zijn van de vakbond.