FC Groningen verlengt contract met Essent

FC Groningen heeft zondagmiddag het hoofdcontract met Essent opengebroken en met vier jaar verlengd. Dat heeft algemeen directeur Hans Nijland bekend gemaakt vlak voor de laatste competitiewedstrijd tegen Ajax.

Hans Nijland begon de persconferentie met de woorden: “Het zou vandaag een mooie dag kunnen worden. En uiteraard is het al een mooie dag. Apetrots kan ik u namelijk mededelen dat het contract met Essent met vier jaar verlengd is.”

Daarbij gaat het niet alleen om het hoofdsponsorschap, maar wordt er ook een financiële bijdrage geleverd. Met dit geld moet er een nieuw topsportcentrum op sportpark Corpus den Hoorn gerealiseerd worden. Het gebouw moet in de zomer van 2015 de deuren openen.

Peter Terium van het energiebedrijf liet op de persconferentie weten blij te zijn. “Komende tijd gaan we samen verder kijken hoe we de Euroborg verder kunnen ‘vergroenen’. Daarmee moet het stadion een showcase worden voor andere stadions.”

Het huidige contract met Essent zou volgend jaar, in 2014 aflopen. Met de contractverlenging blijft het energiebedrijf tot 2017 hoofdsponsor.

Deel dit artikel:

    1. ..en geef die bestuurders van essent nog wat meer bonus/toeslag voor hun wijze besluit om de trots van het noorden te ondersteunen. met liefde betaal ik op deze manier graag aanzienlijk meer voor mijn gas en licht..
      een schouderklopje voor mezelf is hier wel weer op zijn plaats, toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *