Onbekende richt ravage aan in studentenhuis

Gewapend met hamer en breekijzer heeft een vermomde man maandagochtend rond 6 uur ingebroken bij een studentenhuis aan de E. Thomassen à Thuessinklaan. De man hakte zich een weg door de voordeur en rende naar boven om daar het huis en de aanwezige huiswaar te slopen. De schade wordt geschat rond de 10.000 euro.

In de woonkamer gebruikte de man een dumbell om de tv stuk te slaan. Daarna verdween de dumbell door het raam naar buiten. Ook sloeg de man enkele ramen en deuren in en bleven muren niet ongeschonden. Uiteindelijk verdween hij in de richting van de Petrus Campersingel zonder iets mee te nemen.

De bewoners van het huis zijn erg geschrokken en vermoeden dat het een gerichte actie is geweest. Ze vrezen dan ook dat de dader nog niet klaar is met zijn werk en hopen dat hij snel wordt opgepakt.

Deel dit artikel: