Gruno’s Postharmonie gaat de ruimte in

De Gruno’s Postharmonie gaat komend weekend de ruimte in. Het jaarconcert van komende zaterdag in De Oosterpoort staat volledig in het teken van ruimte, planeten en sterren.

Behalve muziek van Jeff Wayne, John Williams en Gustav Holst gaat de harmonie het ook visueel aantrekkelijk maken. “Er is dans en theater van dansschool La Danse”, vertelt Frits ten Bloemendal van de Postharmonie. “Ook is er een acrobatische act van oud-turnkampioene Renske Endel.” Tenslotte is er een bijdrage van musicalzanger Stephan Mooijman.

Op het concert worden zo’n zes- tot zevenhonderd mensen verwacht. De Postharmonie zal zich in de breedste zin van het woord laten zien. Dat betekent dat er behalve bijdragen van de harmonie ook bijdrages zijn van de egerländerkapel, de steelband en het tamboerkorps.