Twee gewonden bij slaapkamerbrand Eglantierstraat

112
Foto: Martin Nuver & Marc Stijger - 112groningen.nl

Bij een brand in een woning aan de Eglantierstraat in de wijk Selwerd zijn vrijdagochtend twee mensen lichtgewond geraakt. De schade in de woning is groot.

De brand werd even na 11.00 uur gemeld op de meldkamer in Drachten. Kort daarvoor was er door nog onbekende oorzaak brand ontstaan in de slaapkamer van de woning. De Groninger brandweer kwam ter plaatse met een bluswagen en een hoogwerker.

In het pand waren op het moment van het uitbreken van de brand twee mensen aanwezig. Zij kregen rook binnen en zijn voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. Ondanks dat de brand snel onder controle was, is de schade in de woning groot. Stichting Salvage zal bemiddelen bij het afhandelen van de schade.

Deel dit artikel: