Hanze heeft een middag lang eigen Glazen Huis

De Hanzehogeschool Groningen heeft woensdagmiddag een eigen Glazen Huis, het HanzeHuis. Het internationale studentenprogramma van OOG Radio HappyHourFM draait van 12.00-16.00 verzoeknummers en 16 studieverenigingen organiseren allerlei activiteiten in het Atrium van de Hanze. Hiermee zamelen de studenten geld in voor Serious Request van 3FM.

Met de actie kopiëren de studenten het Glazen Huis van 3FM Serious Request. Bij deze actie sluiten 3 DJ’s van 3FM zich 6 dagen op in het Glazen Huis. Zij zamelen dit jaar geld in voor de strijd tegen kindersterfte.

De 16 studieverenigingen meldden zich aan om allerlei activiteiten te organiseren. Dans, theater, mzuiek, cabaret fotografie en debat zijn al vanaf 10.00 te zien op de aanwezige kerstmarkt.

Deel dit artikel: