Enkel nog kaarten voor Eurosonic-woensdag

nieuws
Foto: Patrick Visser

Popfestival Eurosonic Noorderslag is bijna uitverkocht. De kaarten voor de laatste drie dagen van het festival waren zaterdagochtend binnen een kwartier op.

Eurosonic Noorderslag biedt elk jaar een podium aan aanstormende binnenlandse en buitenlandse talenten. Het is niet voor het eerst dat het festival zo snel uitverkoopt. Ook de afgelopen jaren waren de kaarten binnen een half uur allemaal over de toonbank. Op dit moment zijn er enkel nog kaarten voor de woensdagavond van het festival beschikbaar.

Tijdens Eurosonic, dat van woensdag 9 tot en met vrijdag 11 januari plaatsvindt, spelen onder meer Andy Burrows, Case Mayfield en French Films. Op zaterdag wordt het festival in de Oosterpoort afgesloten met Noorderslag. Daar zijn onder meer Mr Polska, Blaudzun en DeWolff te zien.