Ridders en prinsessen nemen Beatrixoord over

Kinderrevalidatiecentrum Beatrixoord werd dinsdag omgetoverd tot een heus kasteel. Het wemelde er van de stoere ridders, rijke prinsen en prachtige prinsessen. En dat was niet voor niets: het was weer tijd voor de zomerspelen.

Voor de dertiende keer op rij kwamen en de kinderen die in Beatrixoord onder behandeling zijn bijeen om in de verder rustige vakantieweken leuke dingen te doen. ‘Het is een behandeling met een feestelijk tintje’, aldus Joke Stulp, één van de organisatoren van de feestelijkheden.

De kinderen maakten er vandaag een prachtige dag van. Zo werkten ze met veel plezier aan prinsessenoutfits en ridderuitrustingen en er stond een heus ranjaconcert op het programma, waarbij de kinderen konden genieten van muziek, het geluid van de zee en het kriebelende gevoel van zand.

Na dinsdag is het nog niet afgelopen met de ridderpret; ook donderdag belooft het nog flink onrustig te worden in Kasteel Beatrixoord.