Talentvolle studenten ontvangen op 3 juli BUL

nieuws

De eerste Honours College studenten van de Rijksuniversiteit Groningen ontvangen op 3 juli hun BUL.

Het Honours College programma is een programma waar de meest excellente studenten van alle 9 faculteiten aan mee kunnen doen. Naast de 180 ECT’s (studiepunten) die men verplicht moet halen bij een 3-jarige bachelor, studeren deze Honours College studenten voor 45 extra ECT’s. Dit doen zij op zowel verbredend als verdiepend gebied.

Ongeveer 150 tot 160 studenten ontvangen op 3 juli hun diploma. Voor de diploma uitreiking gaat er eerst een gevarieerd programma aan vooraf waar de studenten van alle faculteiten hun projecten presenteren. De projecten kunnen variëren van een spel tot een boek. De presentaties zijn voor iedereen toegankelijk, de uitreiking is besloten.

Deel dit artikel: