Politie gaat strijd aan tegen auto-inbraken Vinkhuizen

De politie en de gemeente Groningen gaan samen de strijd aan tegen auto-inbraken in de wijk Vinkhuizen. Door middel van verschillende tips wordt gepoogd bewoners alert te maken en het aantal inbraken terug te dringen.

De laatste tijd vinden er regelmatig inbraken plaats in de Aquamarijnstraat, de Briljantstraat en de Berilstraat. Om de inbraakgolf tegen te gaan zal de politie de komende periode extra surveilleren. Ook zal de gemeente op verschillende locaties waarschuwingsborden met de tekst ‘Buit eruit’ plaatsen. Tenslotte zullen bewoners door middel van een brief geadviseerd worden om waardevolle spullen uit de auto te halen.

De politie laat verder weten dat als er ingebroken wordt in een auto, het belangrijk is dat de eigenaar aangifte doet, zodat eventuele sporen veilig kunnen worden gesteld.

Deel dit artikel: