Dovenfabriek De Verbinding maakt halve ton winst

nieuws

Dovenfabriek De Verbinding heeft afgelopen jaar op een omzet van anderhalf miljoen euro een nettowinst van 76.000 euro gemaakt. Dat heeft de fabriek, die vrijdag haar vijfjarig lustrum viert, bekendgemaakt.

Vijf jaar geleden begon de fabriek, die produceert voor Schipper Kozijnen, om dove mensen een kans te bieden op de arbeidsmarkt. Inmiddels werken er twaalf mensen binnen het bedrijf. De directie van de fabriek is erg tevreden. Volgens hen bewijst de winst dat het uit kan om mensen met een beperking naar vermogen te laten werken.

Onlangs werd nog bekend dat de De Verbinding een deel van het werk van het failliete Ruiter Dakkapellen uit het Noord Hollandse Opmeer overneemt.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *