Dief probeert met ‘fietspomp smoes’ slag te slaan

Een nog onbekende man heeft zaterdagmiddag geprobeerd zijn slag te slaan in een aantal woningen aan de Meerweg in Haren. De man maakte hierbij gebruik van een fietspomp smoes.

Politieagenten kregen een melding binnen van bewoners van een woning aan de Meerweg dat een man bij hen had aangebeld en had gevraagd naar een fietspomp terwijl zijn fietsbanden niet leeg of lek waren. Kort daarop kwam er weer een melding binnen bij de politie dat een man met dezelfde smoes een woning was binnengedrongen.

De zoon des huizes zag dat de man een boormachine probeerde te stelen. Bij een worsteling die daarna ontstond wist de man door te schoppen en te slaan te ontkomen. De boormachine heeft hij hierbij niet mee kunnen nemen.

De dader was een blanke man van ongeveer 25 jaar oud met een normaal postuur. Hij droeg donkerkleurige kleding en had lichtbruin kort haar. Agenten hebben na de melding nog in de omgeving gezocht, maar hem niet aangetroffen. Ook een Burgernetactie had niet het gewenste resultaat.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *