Opening Prinsenhof levert 63 vacatures op

De opening van hotel-restaurant en grand café Prinsenhof brengt 63 vacatures met zich mee, variërend van chefkok en bedieningspersoneel tot afwassers en receptionisten.

Vanaf augustus opent Prinsenhof haar deuren op Martinikerkhof 23, in een pand dat stamt uit 1436. Ooit was deze bijzondere locatie de residentie van de stadhouder, eeuwen later het onderkomen van RTV Noord.

Initiatiefnemers zijn partners Frank Verbeek en Jacques Muller, voorheen bekend van Hotel de Ville en restaurants Muller en De Pauw, en hun vriend en collega Wessel Zijp, de man achter restaurant Four Roses en eerder ’t Feithhuis.

De restauratie en inrichting van het pand is al een jaar bezig en duurt tot de zomer. Vanaf dan zijn er 34 kamers en suites, een restaurant en een grand café te vinden, evenals terrassen, een lounge voor thee en gebak, een kelder voor borrels en wijnproeverijen en vergaderruimtes.

Deel dit artikel: