Medewerkers van Iederz maken kennis met golf

De Stichting Stadspark Open heeft donderdagmiddag een indoor golftoernooi georganiseerd voor de medewerkers van Business Post van Iederz aan de Peizerweg. Het toernooi is bedoeld om hen te bedanken en hen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met golf.

Het toernooi staat in het teken van Stadspark Open, een golfevenement dat op zondag 24 juni in het Stadspark plaatsvindt. Het “Stadspark Open” is bedoeld om de stad op een toegankelijke manier in contact te brengen met de sport. Bedrijven kunnen zich hiervoor met twee personen inschrijven. De opbrengsten komen ten goede aan het Stadspark.

Het golftoernooi dat vandaag werd gehouden is tevens een bedankje voor de medewerkers van Business Post voor het beschikbaar stellen van hun ruimte aan stichting Stadspark Open.