Jans Cats Prijs voor Grietje Pasma

nieuws

Burgemeester Rehwinkel reikte vrijdagmiddag de Jans Cats Prijs 2011 uit aan Grietje Pasma. Zij kreeg de prijs voor haar verdiensten op gebied van de sport in de stad.

De Jans Cats Prijs wordt eens per twee jaar uitgereikt aan een persoon of organisatie die zich verdienstelijk heeft gemaakt voor de stad, en vooral de binnenstad. Jans Cats was een beleidsambtenaar die zich inzette voor de binnenstad.

Grietje Pasma, directeur van Topsport Noord Nederland krijgt de prijs voor haar inzet voor evenementen als de 4 Mijl, de Ladies Run, Streetball Groningen, de Nacht van Groningen en andere loopevementen. De economische effecten hiervan op de binnenstad zijn groot.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *