Finland centraal op Eurosonic Noorderslag

nieuws
Foto: René Keijzer

Finland zal volgend jaar centraal staan op de 27ste editie van het Eurosonic Noorderslag Festival in Groningen. Ieder jaar vestigt het muziekfestival de aandacht op een muziekcultuur uit een Europees land.

Dit jaar werden de schijnwerpers nog gericht op Ierland. De afgelopen jaren stonden landen als Frankrijk, Duitsland, Italië en Zweden centraal. Volgens creatief directeur Peter Smidt van Eurosonic Noorderslag zijn er genoeg Finse bands om het Scandinavische land in de spotlights te zetten. Te denken valt aan acts als Reckless Love, Astrid Swan en Disco Ensemble.

Eurosonic Noorderslag vindt volgend jaar plaats van 9 tot en met 12 januari.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *