Jong FC Groningen wint van Jong FC Utrecht

Jong FC Groningen heeft maandagavond op Sportpark Corpus den Hoorn met 2-1 gewonnen van Jong FC Utrecht. De beloften van Groningen eindigden de wedstrijd met tien man na een handsbal op de doellijn van Haaije Feenstra vlak voor het einde van de wedstrijd. Doelman Brian van Loo wist de aan FC Utrecht gegeven strafschop echter te stoppen waardoor de drie punten in Groningen bleven.

Binnen enkele minuten na de aftrap opende Hilal Benmoussa op aangeven van David Texeira al de score. Lang kon Groningen niet genieten van deze voorsprong want Mike van der Hoorn scoorde drie minuten later uit een vrije trap de gelijkmaker. Nog voor het einde van de eerste helft stond de eindstand al op het scorebord door een doelpunt van spits David Texeira.

Voor Groningen kwamen onder anderen Johan Kappelhof, Leandro Bacuna, David Texeira, Brian van Loo en Matías Jones binnen de lijnen. Door de overwinning staat de FC nu op de zesde plaats in de Eredivisie voor Beloften met 38 punten uit 23 wedstrijden.