Alleen winst telt voor FC Groningen

FC Groningen moet vrijdagavond winnen van Excelsior om uit de huidige crisis te komen. Na een serie slechte resultaten is de druk op trainer Pieter Huistra sterk toegenomen.

In Rotterdam zal verdediger Jonas Ivens ontbreken vanwege een liesblessure. Hierdoor spelen Virgil van Dijk en Johan Kappelhof centraal in de verdediging. Luis Pedro maakt zijn debuut in de basis en speelt als rechtsback.

Pieter Huistra hoopt dat zijn team vooral duelkracht toont om het opportunistische spel van Excelsior te ontregelen. De trainer heeft een goed resultaat hard nodig omdat zijn positie ter discussie staat vanwege de slechte resultaten. De wedstrijd begint vrijdagavond om acht uur.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *