Vrouw van tas beroofd in Couperusstraat

Een 21-jarige Groningse is maandagavond op de Couperusstraat in De Wijert van haar fiets geduwd en beroofd. Onder bedreiging van een steekvoorwerp moest zij haar tas afstaan.

Volgens de vrouw werd ze al vanaf de Van Iddekingeweg gevolgd door een negroïde vrouw. Toen zij rond 18.00 uur in de Couperusstraat kwam, werd zij door de vrouw van haar fiets geduwd en bedreigd met een steekvoorwerp. De straatroofster verdween op een fiets in de richting van de Van Schendelstraat nadat zij de tas van het slachtoffer had gekregen.

Het gaat om een negroïde vrouw van ongeveer 30-35 jaar oud, en met een lengte van ongeveer 1.75 meter. Ze heeft donker kroes haar met kleine krulletjes. Zij droeg een donkerblauwe gewatteerde jas. De politie roept mogelijke getuigen op om zich te melden

Deel dit artikel: