Huistra: “Compliment voor de spelers”

sport

Ondanks de nederlaag die FC Groningen zaterdag leed in het Polman Stadion tegen Heracles gaf trainer Pieter Huistra na afloop zijn spelers een compliment. De wedstrijd werd door Heracles met 2 – 1 gewonnen.

“Ik denk dat het belangrijk is dat je door de eindstand heen kijkt”, zegt trainer Pieter Huistra. “De eerste helft was misschien niet geweldig, maar in de tweede helft waren we heer en meester. Als we nog eens tien keer zo’n helft tegen Heracles hadden moeten voetballen, dan weet ik zeker dat we tien keer gewonnen hadden”.

Heracles-trainer Peter Bosz beaamt het verhaal van Huistra voor de NOS-camera. “In de tweede helft hadden we het absoluut moeilijker met Groningen dan in de eerste helft, waarin wij overduidelijk de bovenliggende partij waren”.

De volgende competitiewedstrijd die de FC speelt staat voor aanstaande zondag geplanned. In de Euroborg neemt de ploeg van Pieter Huistra het dan op tegen FC Twente.

Deel dit artikel: