Brand beschadigt badkamer Boelemaheerd

112
Foto: Sander Graafhuis & Martin Nuver - 112groningen.nl

Er heeft zondagmiddag korte tijd brand gewoed in een woning aan de Boelemaheerd in de wijk Beijum. De bewoner moest door te veel rookinhalatie gecontroleerd worden door medewerkers van de ambulance.

De melding van de brand kwam rond 14.15 uur binnen. De Groninger brandweer rukte uit met een bluswagen en een hoogwerker. Ter plaatse bleek de brand te woeden in de badkamer. Door een snelle binnenaanval kon het vuur snel bedwongen worden.

De brand ging gepaard met behoorlijke rookontwikkeling. De bewoner van de woning had rook ingeademd en is ter plaatse door medewerkers van de ambulancedienst onderzocht. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. Hier zal onderzoek naar gedaan worden. In de woning bevonden zich ook een aantal vogels. Deze zijn door de brandweerlieden naar buiten gebracht.