Mysterie rond verdwenen trap opgelost

nieuws
De Griffeweg in Groningen - Foto: maps.google.nl

Een vreemde gewaarwording was het voor een eigenaar van een restaurant aan de Griffeweg in de stad. Toen hij vrijdagochtend bij zijn horecagelegenheid kwam bleek een duizenden kilo’s wegende betonnen toegangstrap verdwenen te zijn.

De eigenaar melde de vermissing direct bij de politie. Getuigen verklaarden dat ze in de nacht van donderdag op vrijdag gezien hadden dat de trap met behulp van een kraan op een trailer werd geladen.

Door de vele aandacht in de media werd het mysterie vrijdagmiddag opgelost. Een aannemer meldde zich op het politiebureau en vertelde daar dat hij de trap weg had gehaald omdat de restauranteigenaar weigert het betonnen gevaarte te betalen. Voor de politie is daarmee de zaak gesloten en de twee kemphanen zullen onderling hun strijd uit moeten vechten.

Deel dit artikel: