FC Groningen is gesteggel rond Matavž zat

sport

FC Groningen is het getreuzel van de Italiaanse club SSC Napoli rondom de overname van voetballer Tim Matavž zat. Dat laat algemeen directeur Hans Nijland weten in een interview in Voetbal International.

Tim Matavž heeft al wel een persoonlijk akkoord met de Italiaanse club kunnen sluiten, maar de onderhandelingen tussen werkgever Groningen en de Napelse club duren maar voort. “Het loopt nu al een tijdje, maar ik vind het zo langzamerhand welletjes”, aldus Nijland. FC Groningen wil naar verluid zeven miljoen euro hebben voor de voetballer, maar Napoli is nog niet bij dit bedrag in de buurt gekomen.

Matavž liefde voor Napoli lijkt ondertussen ook bekoeld te zijn. De voetballer zou open staan voor andere geïnteresseerde clubs. “Ik lig er niet wakker van, maar richting Tim (Tim Matavž, red.) geven ze op deze manier ook bepaald geen geweldig signaal af”, zegt Nijland in het voetbalmagazine. De Sloveense voetballer, die op 13 januari 1989 geboren werd, tekende op 30 augustus 2007 een vijfjarig contract bij de Groningse voetbalclub. Dit seizoen speelde hij al 28 wedstrijden waarin hij zestien keer scoorde.