De Vlint krijgt les van kinderboekenschrijvers

De Vlint in Gravenburg heeft maandag bezoek gekregen van tien schrijvers van kinderboeken. Ze gaven les aan alle klassen van basisschool. Zo werd er onder andere een cursus dichten gegeven en verhalen voorgelezen. Om de pijn van de afgebrande school wat te verzachten bedacht een moeder het Schrijversevenement.

Alle schoolboeken werden in de as gelegd bij de brand van vorig jaar. Het schoolgebouw was nog maar net opgeleverd. Een mogelijk oorzaak van de brand was een paraplu, die over een hete bouwlamp heen was gelegd.

De school wordt zo snel mogelijk herbouwd.

Deel dit artikel:

  1. Tijdens mijn gastles die (alvast) een beetje over helden ging heb ik ontdekt dat er heel veel helden op basisschool de Vlint zitten. In elk geval in de groepen 3! Een zeer geslaagde dag, ook voor de schrijvers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *