OOG Sport Radio live bij bekerfinale Flames

sport
Foto: sxc.hu/profile/miramb

Zondagmiddag zal OOG Sport live verslag doen van de Nederlandse bekerfinale tussen GasTerra Flames en WCAA Giants uit Bergen op Zoom. De wedstrijd wordt gespeeld in het Topsportcentrum van Almere en begint om 12.45 uur, de ingelaste uitzending begint om 13.00 uur.

Het team uit Stad wist zich vrijdagavond te plaatsen  voor de finale door Nijmegen te verslaan met 84-74. Tegenstander Bergen op Zoom bereikte de finale door Eiffel Towers Den Bosch nipt opzij te zetten met 79-76. In 2005 won Flames de beker voor het laatst. Bergen op Zoom staat voor het eerst in de geschiedenis in de bekerfinale. De Brabanders bezorgden Flames overigens eind februari de eerste thuisnederlaag van de competitie door in Martiniplaza met 91-88 te winnen.

De extra ingelaste uitzending van OOG Sport begint om 13.00 uur en is uiteraard live te volgen via 106.6 FM en via de livestream op de website; www.oogradio.nl. Tevens zijn beelden van de finale maandagavond te zien in de wekelijkse sportuitzending op OOG TV, na het nieuws van 17.30 uur.