Topbasketbalopleiding voor de jeugd

Er komt in Groningen een opleiding voor topbasketbal bestemd voor jongens en meisjes tot 18 jaar. De opleiding start met ingang van het schooljaar 2011-2012 en wordt verzorgd door Basketball RTC Noord.

De deelnemers aan het Regionaal Trainings Centrum worden minimaal 14 uur per week getraind in alle onderdelen van het basketbal. Het Werkman College en het Johan Cruyff College van het Noorderpoortcollege werken intensief mee aan de opzet van het Regionaal Trainingscentrum Noord. Naast het basketbalprogramma krijgen de deelnemers regulier onderwijs en speciale lesroosters.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor de selectietraining, die op zondag 6 maart wordt gehouden. Ze moeten wel lid zijn van een basketbalvereniging in Groningen, Friesland of Drenthe en op het middelbaar onderwijs zitten.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *