FC Utrecht stoot FC Groningen uit de beker

FC Groningen Euroborg

26 januari 2011 22:49 (laatst bewerkt: 27 januari 2011 9:07)

FC Groningen is woensdagavond in de kwartfinale van de KNVB beker uitgeschakeld door FC Utrecht. In de Domstad werd het 3-2 voor FC Utrecht.

FC Utrecht kwam al na elf minuten op voorsprong door een doelpunt van Wuytens. Vlot stond de 1-1 al op het bord na een doelpunt van Matavz. Granqvist veroorzaakte een strafschop, waardoor FC Utrecht via Mertens weer op voorsprong kwam.

Direct na de pauze mocht Granqvist vanaf elf meter aanleggen en tekende zo de 2-2 aan. In de 53e minuut zorgde Asare voor de 3-2 eindstand. Daarna probeerde FC Groningen de gelijkmaker nog wel aan te tekenen, maar de beste kansen waren voor FC Utrecht.

, ,
Sport
  Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Als u reageert op onze site, gaat u automatisch akkoord met ons huishoudelijk reglement.