Taxi Poll uit Groningen winnaar ‘Lelijkste website van het jaar’

nieuws

De website van het Groningse bedrijf Taxi Poll is door ‘Hostnet’ uitgeroepen tot de ‘Lelijkste website van het jaar’. Het bedrijf ontving hiervoor de juryprijs.

Er waren meer dan 250 genomineerden, van lokale ondernemers tot grote namen als Marktplaats, De winnaars kregen een complete restyling van hun website aangeboden. Met de verkiezing wil hostingprovider Hostnet laten zien dat een mooie en goedwerkende website voor iedereen binnen handbereik ligt.

Klaas Groeneveld van Taxi Poll reageert met humor op de ludieke verkiezing. Hij zegt geen behoefte te hebben aan een nieuwe website, maar vindt het prachtig dat hij gewonnen heeft. “Het betekent dat mijn site er heerlijk tussenuit springt. Ik heb de site in 2005 zelf gebouwd met Notepad.” Sindsdien heeft hij al jaren niets meer aan zijn website gedaan, meldt hij aan Hostnet, mede omdat hij zijn wachtwoorden kwijt is. Groeneveld schenkt de waarde van zijn prijs aan een goed doel naar keuze