Lycurgus bijna compleet voor nieuw seizoen met contractverlenging Guus Boer en Niels Kuijpens

sport
Foto's via Lycurgus

Guus Boer en Niels Kuijpens verlengen hun contract bij volleybalclub Lycurgus met één seizoen. Daarmee is de ploeg van coach Mark Lebedew bijna compleet.

De Groninger en de Drent had beide een éénjarig contract met een optie voor nog een jaar. Deze is geëffectueerd.

De club presenteert op zeer korte termijn nog één passer-loper. Dan is de selectie compleet. Met de handtekeningen  van Boer en Kuijpens staan er nu twaalf namen op de lijst van de dertien-koppige selectie voor komend seizoen bij Lycurgus. Dat zijin spelverdelers Uroš Planinšič (Slo) en Gijs van Solkema, diagonalen Stijn van Schie en Martijn Brilhuis, passer-lopers Vicente Parraguirre (Chi), Guus Boer en Auke van de Kamp, libero’s Jeffrey Klok en Niels Kuijpens en middenaanvallers Alexej Zhbankov (Fin), Niels de Vries en Robin Boekhoudt.