Rondje stad: ‘Kom op, geef ons die poort terug’

oogochtendshow
Foto: Ronn

De stad Groningen zit vol verrassingen. Iemand die daar écht van alles over weet is de enige echte stadsgids Titus Akkermans. Hij is iedere maand te gast tijdens de OOG Ochtendshow om ons rond te leiden in de stad Groningen.

De vorige keer eindigden we bij de Herepoort. Tijdens deze editie vertelt Titus meer over dit bijzondere bouwwerk en een ander kunstwerk op het Hereplein, namelijk het kunstwerk genaamd ‘Langs moeders graf’. De volgende keer begint de wandeling in de Oosterstraat richting het Forum.

De OOG Ochtendshow is een vrolijke radioshow met het lokale nieuws, de beste muziek en natuurlijk het weer en beluister je iedere werkdag van 07:00 – 09:00 uur op OOG Radio. Hier vind je alle interviews van de OOG Ochtendshow.