Gewonde fietser direct op ziekenhuisbed het UMCG ingereden na botsing op Hanzeplein

nieuws
Foto: 112 Groningen

Een klein beetje geluk was er woensdagavond voor een fietser die een uiterst nare situatie meemaakte op het Hanzeplein. Het slachtoffer werd meteen opgevangen door verpleegkundigen van het ziekenhuis en vervolgens op een bed bij het UMCG naar binnen gebracht.

De fietser raakte woensdagavond gewond door een aanrijding met een personenauto op het Hanzeplein. Beveiligers en verpleegkundigen van het UMCG waren er snel bij en verleenden meteen eerste hulp. In plaats van een ambulance zorgden zij voor een bed, waarmee het slachtoffer direct het ziekenhuis werd ingereden voor behandeling.

De toedracht van het ongeluk is onbekend. De politie en handhavers waren aanwezig om het ongeval op te tekenen en te praten met de betrokkenen.