Automobilist aangehouden na scheppen verkeersbord

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Politieagenten hebben dinsdagavond een automobilist aangehouden op de N355 bij Reitdiephaven nadat de bestuurder een verkeersbord had geschept. Dat meldt nieuwsfotograaf Rick ten Cate van tencatefotografie.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 21.15 uur. “Een automobilist, die uit de richting van de Plataanbrug kwam, en richting Zuidhorn reed, schepte, net na de afrit van de westelijke ringweg, in ieder geval één verkeersbord”, vertelt Ten Cate. “Het voertuig heeft daarbij flinke schade opgelopen. Niemand raakte gewond. Hulpdiensten waren snel aanwezig. Agenten zagen redenen om de bestuurder aan te houden. De persoon is in de boeien geslagen.”

Naar de precieze toedracht wordt onderzoek gedaan. “Vanwege het ongeluk was één rijbaan afgesloten. Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om de auto weg te slepen.”

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl