Vergaderingen gemeenteraad afgelast vanwege problemen met riool

nieuws
Foto: gemeente Groningen

De raadsvergaderingen die woensdagavond in het Stadhuis gepland stonden zijn op het allerlaatste moment afgelast. Er zijn problemen met de riolering in het gebouw.

Volgens de gemeente kunnen de toiletten in het gebouw niet gebruikt worden. De hele middag is er hard gewerkt om de problemen op te lossen, maar toen dat niet lukte is kort voor de start van de vergaderingen, om 18.30 uur, besloten om het gebouw te sluiten.

In het Stadhuis stonden woensdagavond verschillende vergaderingen gepland. Zo zou er gesproken worden over de ontwikkeling van Warmtenet in combinatie met de nog te realiseren woonwijken Stadshavens en Suikerzijde. Voor deze vergaderingen gaat er gezocht worden naar een nieuwe datum.