Uitvak van de Kuip tijdens halve finale KNVB-beker volledig uitverkocht

nieuws
Foto: Gilbert Sopakuwa / Flickr / CC 2.0-by-nc-nd

Het uitvak in de Rotterdamse Kuip is donderdag 29 februari tijdens de halve finale van de TOTO KNVB Beker volledig uitverkocht. Dat meldt FC Groningen.

Supporters uit de voorrangsgroep konden maandag en dinsdag een ticket kopen voor het duel tegen Feyenoord. De verkoop voor alle seizoenkaarthouders ging deze woensdag om 09.00 uur van start. Binnen enkele minuten waren alle beschikbare tickets verkocht. Het uitvak van de Kuip kan 1200 supporters bergen.

Bij kaarten voor eigen vervoer geldt volgens de website van de FC dat supporters niet de binnenstad van Rotterdam mogen bezoeken of via het openbaar vervoer naar de wedstrijd mogen afreizen. Alle kaarten staan op naam en zijn niet overdraagbaar.